Framtidsfredag nominert til «Årets Arrangement»!

Den 14. november inviterer Steinkjer Næringsforum til Næringslivets Hedersaften, og vi er stolte og ydmyke over å kunne dele at Framtidsfredag er blant de nominerte til prisen for Årets Arrangement!

Denne kvelden er dedikert til å feire næringslivet og hedre alle de som bidrar til verdiskaping og utvikling i Steinkjer, og det er derfor en stor ære for oss å være anerkjent med denne prestisjefylte nominasjonen.

Framtidsfredag ble arrangert for første gang i 2022, og på kort tid har vi etablert oss som en av Midt-Norges viktigste møteplasser. Arrangementet er en unik arena for engasjement og innovasjon, der deltakere fra hele landet samles for å diskutere morgendagens løsninger og bygge en bærekraftig fremtid for regionen vår. Gjennom å samle lokale aktører, næringsliv og innbyggere, bidrar Framtidsfredag til å styrke Steinkjers attraktivitet og posisjonere byen som et knutepunkt for fremtidens utvikling.

Å være nominert til «Årets Arrangement» er for oss en stor seier i seg selv, og vi er takknemlige for å stå side om side sammen med to andre flotte kandidater. Tusen takk for anerkjennelsen! 🩵

Vi ser frem til å delta på Næringslivets Hedersaften og feire alle de fantastiske menneskene som jobber for å skape verdier og vekst i Steinkjer!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Foto: Thomas Jergel