Framtidsfredag 2024 ble en massiv suksess, og interessen for å delta i 2025 er stor på alle måter, også i forhold til tilbudet til delegatene og alle som trekker til sentrum under Framtidsfredag og Steinkjerfestivalen. Et av områdene vi imidlertid har fått flere tilbakemeldinger på, er mattilbudet under konferansen. Vi har derfor opprettet et dedikert Mat- og serveringsteam som jobber for å sikre et enda bedre tilbud neste år. Dette teamet ledes av Svein Bjørge og Guri Brede.
Vi har hittil arrangert to åpne møter for alle som ønsker å bidra til Framtidsfredag 2025. Flere aktører har meldt seg og vi kommer til å skrive avtaler med flere allerede før jul. Planen er å arrangere flere åpne møter, men alle som er interesserte i å bli med kan melde fra til Mat- og serveringsteamet fortløpende.
Kontakt:
- Svein Bjørge – svein.bjorge@gmail.com
- Guri Brede – guri.moum.brede@smn.no
Et av årets høydepunkter var frokosten kl. 08 – en uformell og hyggelig «kick-off» før sesjonene startet kl. 09. I år fylte vi foajeen i Steinkjer Kulturhus med hundrevis av delegater. Dette var ikke bare en sosial møteplass, men også en strålende anledning til å presentere og markedsføre sunne, lokale mattradisjoner. Her må gjerne flere melde seg på til neste år!