Hopp til innholdet
Hjem » Velkommen

Velkommen

Framtidsfredag – praktisk informasjon:

Velkommen til Framtidsfredag, håper dere får en fin og spennende dag. Vi gleder oss mye til å ta imot dere på denne hektiske fredagen.

Delegatpass kan hentes på Rådhuset fra klokken 07.30, hvor vi også starter dagen med en nydelig frokost.

Fra klokken 08.30 må billetter hentes på InnoCamp Steinkjer (inngangspartiet på Nord universitet).

Har du spørsmål underveis ta gjerne kontakt med en av våre trivelige arenaverter, disse er godt synlige med Framtidsfredag t-skjorte.

Programoversikt vil bli hengt opp utenfor de respektive rom hvor det holdes foredrag, i tillegg finner du små håndholdte brosjyrer som du kan ta med deg, og programoversikt på nettsiden; framtidsfredag.no.

Generelle festivalvett regler:

   1. Vær åpen og inkluderende: Festivaler er flotte steder for å møte nye mennesker og oppleve forskjellige kulturer. Vær åpen for å snakke med andre og delta i fellesskapet.
   2. Møt opp i god tid til det foredraget du ønsker, som på alle festivaler er det førstemann til mølla – og det kan og vil bli fullt på flere av foredragene. Da finner du et annet spennende foredrag å gå til. (På Framtidsfredag: Det er 15 min. pause mellom hver programpost, så da må du være effektiv om du skal bytte rom eller bygning. Vi vil også informere om at det er en del stå-plasser på foredragene i Origo for å gi plass til flest mulig her).
   3. Pass på – få i deg mat og drikke i løpet av dagen. (På Framtidsfredag: Det vil være mat å få kjøpt fra foodtrucks og mattilbydere i og ved mingleteltet, med drikkeservering og sitteplasser, utenfor InnoCamp. Det er et spisesteder å finne i Kongensgate, og dagligvarebutikk (SPAR) med ferskvaredisk like ved torget / Steinkjer Kirke. Alle hovedlokasjoner vil gi tilgang på vann og kaffe).
   4. Rydd opp etter deg: Festivalområdet er fellesområdet til alle deltakerne. Sørg for å kaste søppel i de riktige beholderne og hold området rent og ryddig.
   5. Nyt opplevelsen: Festivaler er ment for å være morsomme og minneverdige. Slapp av, nyt foredragene og atmosfæren.